Skip Navigation LinksCivil-Engineering-MS-Program-(Without--Thesis-University-Of-İllinois,-Chicago)

İnşaat Mühendisliği MS Programı (Tezsiz University of Illinois, Chicago)

Yeni İnşaat Mühendisliği Tezsiz Yüksek Lisans veya Malzeme Mühendisliği Programlarında Yüksek Lisans.

Başvuru için tıklayın

İnşaat Mühendisliği Bölümü, DAÜ, University of Illunois, Chicago, The Department of Civil, Materials and Environmental Engineering (CME) ile yakın zamanda İnşaat Mühendisliği Tezsiz Yüksek Lisans veya Malzeme Mühendisliği Yüksek Lisans Programı için işbirliğine gitti. . Program başvurularına, başarılı adaylar için 2021 Güz'ünden hemen başlamak üzere Eylül 2021'in sonundan itibaren izin verilmesi kabul edildi. Tezsiz Yüksek Lisans programının müfredatı, profesyonel kariyerlerine başlamadan önce daha fazla beceri kazanmak ve daha iyi iş bulma şanslarını artırmak isteyen öğrenciler için tasarlanmıştır. Ayrıca bu program, kariyerlerinde ilerlemelerine yardımcı olmak için bilgilerini genişletmek isteyen profesyonel mühendislere yöneliktir.

Programa kabul politikası, müfredatla ilgili detaylar ve ücretlerle ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.