Skip Navigation LinksAnnouncements

Yayınlanma Tarihi: 1 Şubat 2024, Perşembe

Araştırma Görevlisi Pozisyonları

(Yarı Zamanlı/Tam Zamanlı)

İnşaat Mühendisliği Bölümü, derslere (dersler/laboratuvar deneyleri) yardımcı olabilecek ve Bölüm için idari işler yapabilecek araştırma görevlileri aramaktadır.

Araştırma görevlisi adayının Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde kayıtlı yüksek lisans veya doktora öğrencisi olması gerekmektedir.

Adayın ileri düzeyde İngilizce yapabilmesi gerekir, Türkçe konuşanlar profesyonel olarak avantaj elde edecektir.

Bu pozisyona başvurmak istiyorsanız, başvuru mektubunuzu ve özgeçmişinizi  Dr. Eriş Uygar'a basılı veya elektronik ortamda en geç 06 Şubat 2024 saat 17:00'ye kadar eris.uygar@emu.edu.tr e-mail adresine göndermeniz gerekmektedir.