Skip Navigation LinksAnnouncements

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ
GÜZ 2024-2025 için Araştırma Görevlisi Pozisyonları

İnşaat Mühendisliği Bölümü, Tam Zamanlı/Yarı Zamanlı Araştırma Görevlisi pozisyonları için başvuruları kabul etmektedir. Bu rol, öğreticiler, laboratuvar deneyleri ve saha çalışmaları dahil olmak üzere kursla ilgili faaliyetlere yardımcı olmayı ve bölüm içindeki idari işleri desteklemeyi içerir.

Uygunluk kriterleri:
• Adayın şu anda Doğu Akdeniz Üniversitesi, Gazimağusa, Kuzey Kıbrıs İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde kayıtlı yüksek lisans veya doktora öğrencisi olması gerekir.
• Hem yazılı hem de sözlü olarak güçlü bir İngilizce bilgisi gereklidir.
• Adaylar iyi organizasyon becerilerine, detaylara dikkat etmeye ve bağımsız olarak ve bir ekibin parçası olarak çalışma becerisine sahip olmalıdır.
Sorumluluk:
• Öğretim üyelerine derslerin verilmesinde ve laboratuvar oturumlarında yardımcı olmak.
• Departmanla ilgili etkinlikleri ve görevleri organize etmek de dahil olmak üzere idari görevleri gerektiği gibi yerine getirmek.
• Bölüm yönetiminin gerektirdiği diğer bölüm işlerine yardımcı olmak.

Gerekli Belgeler:

İlgilenen adayların aşağıdaki belgeleri en geç 16 Eylül 2024 saat 16:00'ya kadar bölüm sekreterliğine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.
• Başvuru mektubu:
Başvuru formuna aşağıdaki web adresinde Diğer Formlar bölümünden ulaşabilirsiniz.
• Özgeçmiş (CV):
Akademik geçmişinizin ve becerilerinizin ayrıntılarını, iletişim bilgilerinizi (telefon veya cep telefonu numarası) içerir.
•Transkript:
Daha önce verilen derece transkriptlerinizin ve şu anda kayıtlı program transkriptlerinizin kopyası.